نقش آموزش و پرورش در تقویت غیرت و عفت عمومی word


نقش آموزش و پرورش در تقویت غیرت و عفت عمومی word

 

 

 

 

 

شرح مختصر:

کاربران و فرهنگیان گرامی محتوای این فایل مقاله نقش آموزش و پرورش در تقویت غیرت و عفت عمومی می باشد که در قالب WORDقابل ویرایش و در 16 صفحه تهیه و تنظیم شده است. برای خرید و دانلود فایل از لینک پرداخت آنلاین پایین اقدام نمایید.

بخشی از متن:

چکیده
غيرت به عنوان يك روحيه‌ي قوي و اراده راستين در انسان، مي‌تواند آن را در عرصه‌هاي مختلف زندگي اجتماعي در برخورد با مسايل استوار و ثابت قدم نگاه دارد. غيرت آن اراده و اعتقادي است كه باعث مي‌شود انسانِ بهره‌مند از اين روحيه، از اصول و مرام و منش اعتقادي خود گامي پس نگذارد و اهداف ارزش‌هاي معتقد بدان را، پاس‌داري و صيانت كند. اگر غيرت از حدود و جايگاه خود پا را فراتر نگذارد و دچار تك بُعدي نگري نشود، در حد و اندازه خود، يك اعتقاد و منش ارزش‌مند و قابل ستايش است. غيرت داشتن تنها در ناموس پرستي و صيانت از زن و همسر خلاصه نمي‌شود. غيرت يك مفهوم عام است و در ابعاد و شاخه‌هاي گوناگون، داراي كاركرد و دست‌آورد است. غيرت ديني، علمي، ورزشي، شغلي، خانوادگي و…، هر كدام داراي جهت‌گيري جداگانه‌اي است، ولي آنچه در همه يكسان است، آن حس مسئوليت پذيري و وظيفه‌مندي است. غيرت واژه‌اي مخالف با بي تفاوتي و بي‌مسئوليتي و سستي و لاابالي گري است. غيرت، مرام و منش و كرامت بزرگان است. غيرت يك انديشه‌ي متعالي استوار و راهبردي است كه بهره‌مندي از آن، آدمي را به سوي كمال و سعادت و موفقيت در كارها رهنمون خواهد ساخت. بدون ترديد حفظ «عفت عمومي» براي پايداري هر جامعه ضرورتي انکار ناپذير است و يکي ازراه هاي جلوگيري از نفوذ شيطان و وسوسه هاي آن، ايجاد حريم ميان زن و مرد و رعايت پوشش است تا از نگاه هاي هوس آلود و تماس هاي غير شرعي جلوگيري شود. تقويت ايمان، آرامش روحي و رواني، سلامت جسمي، استحکام بنيان خانواده، عزت و سربلندي، امنيت بانوان از دست سوداگران شهوت و دوري از افکار ناسالم، برخي از برکات دستورات قرآن و رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم است.یکی از مهمترین عرصه هایی که می تواند در تقویت غیرت و عفت عمومی جایگاه مهمی داشته باشد آموزش و پرورش و مدرسه است. که می تواند بوسیله آموزه های معلم در این عرصه به تقویت غیرت و عفت عمومی کمک شایانی نماید.

کلید واژه : آموزش و پرورش،مدرسه،معلم،غیرت،عفت،عمومی

مقدمه
تلک حدود الله فلا تعتدوها و من یتعد حدود الله فالئک هم الظالمون ؛ هرکس به حدود الهی تجاوز کند، ستمگر است.همان گونه که غیرت و غیرتمندی مدح و سفارش شده، بی غیرتی و بی تفاوتی نیز مورد نکوهش واقع شده است. امام علی (علیه السلام) فرمودند: ان الله تعالی یغار للمؤمنین و من لا یغار فانه منکوس القلب ؛ خداوند به خاطر مؤمن غیرت خود را به کار می‏گیرد؛ پس مؤمن باید سعی کند غیرتمند باشد؛ زیرا آدم بی غیرت، دلش وارونه است. در جامعه انسانی باید عفت را رعایت کرد و کسی حق تعرض به این حق را ندارد. اسلام برای رعایت عفت عمومی، تمام مسائلی را که به این حق صدمه می‏زند ممنوع ساخته که بی حجابی یکی از آن‏ها است. قرآن کریم تمام مسائل مربوطه را با کنایه و مؤدبانه بیان کرده است که مبادا آن اصل اجتماعی (عفت همگانی) خدشه دار شود. قرآن کریم در موارد متعدد از مرزشکنی توسط انسان‏ها گلایه کرده و همه را به حفظ حدود و عدم تجاوز از مرزها سفارش کرده است و نیز مرزشکنان را انسان‏هایی ستمگر می‏داند. یکی از مهمترین ارگان هایی که می تواند به تقویت عفت و غیرت عمومی کمک شایانی نماید ،آموزش و پرورش و مدرسه است. در مقاله فوق برآنیم نقش این ارگان مهم را در پرورش و تقویت غیرت و عفت عمومی تشریح نماییم.

عنوان مطالب:

چکیده
کلید واژه
مقدمه
بیان مسئله
برنامه های ایجابی
• سلامت محتوای متون آموزش
• سالم سازی محیط آموزشی
• الگودهی مثبت
غيرت ‌و عفت
رابطه‌ي‌ غيرت ‌و تعصب
غيرت‌ در رفتار، گفتار و كردار
غيرت ‌و ناهنجاري‌ هاي ‌اخلاقي
معرفی الگوهای عفاف
برنامه ی سلبی مدرسه
1- کارکنان جنس مخالف
2- تصاویر و عکس ها
3- اختلاط پسران و دختران
جامعه
منابع و ماخذ

نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و به ایمیل شما ارسال میگردد.

با 17% تخفیف

3500 تومان

2900 تومان

جهت خرید و دانلود فایل بر روی پرداخت آنلاین کلیک نمایید

تعداد صفحاتنوع فایلقیمت
16WORD - قابل ویرایش و آماده پرینت2900 تومان

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب مرتبط

ارسال نظر شما

• پر کردن تمامی موارد الزامیست

• ایمیل شما فقط برای مدیر سایت نمایش داده خواهد شد