دانلود مقاله افزودنیهای مواد غذایی
مقاله در مورد افزودنی های مواد غذایی
کاربران و دانشجویان گرامی محتوای این فایل بهترین و کاملترین مقاله در مورد افزودنیهای مواد غذایی میباشد که در قالب فایل WORD (قابل ویرایش) و در 46 صفحه بصورت زیبا و منظم تهیه و تنظیم شده است. برای خرید و دانلود فایل از لینک پرداخت آنلاین پایین صفحه اقدام نمایید.
افزودنیهای مواد غذایی
مقاله افزودنی های مواد غذایی
✅ بخشی از متن مقاله :
افزودنی های مواد غذایی
افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال هگزان برای استخراج روغن سویا استفاده می شود، مقداری از حلال پس از جداسازی در روغن می تواند باقی بماند، لذا یک افزودنی ناشی از فرآیند محسوب می گردد.
در عین حال مواد افزودنی غیر عمد می توانند شامل ترکیبات و موادی باشد که به طور اتفاقی وارد غذا شده است مانند باقیمانده حشره کشها، آفت کشها، علف کشها و یا می توان به باقیمانده انتی بیوتیک در شیر حیوانات اشره داشت. در هنگام استفاده از ظروف سفالی لعاب دار، سرب موجود در لعاب در صورت اسیدی بودن ماده غذایی وارد آن می شود.
افزودنیهای مواد غذایی
مواد غذایی عمدی که به منظور بهبود کیفیت در صنایع غذایی استفاده می شوند عبارتند از: طعم دهنده ها، شیرین کننده ها ، رنگها، عوامل ضد کلوخه شدن، مواد غلیظ کننده، امولسیون کننده ها، غنی کننده ها، مواد سفید کننده، مواد تنظیم کننده PH، نگهداری کننده ها، آنتی اکسیدان ها، شفاف کننده ها، مواد جذب کننده رطوبت، مواد ضد کف، گازهای دفع کننده، لعاب دهنده ها، مواد کمپلکس دهنده و ترکیبات پوک کننده. از مواد افزودنی می بایست در حداقل ممکن استفاده نمود و در صورت امکان مورد استفاده نمود و در صورت امکان مورد استفاده قرار نگیرند.
استفاده از افزودنیها در موارد زیر مجاز خواهد بود :
1. بالا بردن ارزش غذایی یا حفظ ارزش غذایی.
2. افزایش زمان ماندگاری با قابلیت نگهداری و در نتیجه کاهش ضایعات.
3. بهتر ساختن ظاهر محصول و بهبود کیفیت آن.
4. کمک به انجام فرآیند.
5. تولید غذاهای رژیمی.
6. آسانتر ساختن نحوه آماده سازی مواد غذایی
از مواد افزودنی در موارد زیر نمیتوان استفاده نمود :
1- در صورت به خطر انداختن سلامتی انسان
2- کاهش ارزش غذایی
3- فریب دادن مصرف کننده
4- مخفی ساختن فرآیند های غیر مجاز
5- در صورتی که بتواند اثر مشابهی را با انجام فرآیند بدست آورد.
✅ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دانلود دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
با 20% تخفیف
5000 تومان
4000 تومان
جهت خرید و دانلود فایل بر روی پرداخت آنلاین کلیک نمایید
تعداد صفحات | نوع فایل | قیمت |
---|---|---|
46 | WORD - قابل ویرایش | 4000 تومان |
خیلی عالی بود ممنون بابت مقاله خوبتون