دانلود مقاله افزودنی‌های مواد غذایی


مقاله در مورد افزودنی های مواد غذایی

کاربران و دانشجویان گرامی محتوای این فایل بهترین و کاملترین مقاله در مورد افزودنی‌های مواد غذایی می‌باشد که در قالب فایل WORD (قابل ویرایش) و در 46 صفحه بصورت زیبا و منظم تهیه و تنظیم شده است. برای خرید و دانلود فایل از لینک پرداخت آنلاین پایین صفحه اقدام نمایید.

افزودنی‌های مواد غذایی

مقاله افزودنی های مواد غذایی

✅ بخشی از متن مقاله :

افزودنی های مواد غذایی

افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال هگزان برای استخراج روغن سویا استفاده می شود، مقداری از حلال پس از جداسازی در روغن می تواند باقی بماند، لذا یک افزودنی ناشی از فرآیند محسوب می گردد.

در عین حال مواد افزودنی غیر عمد می توانند شامل ترکیبات و موادی باشد که به طور اتفاقی وارد غذا شده است مانند باقیمانده حشره کشها، آفت کشها، علف کشها و یا می توان به باقیمانده انتی بیوتیک در شیر حیوانات اشره داشت. در هنگام استفاده از ظروف سفالی لعاب دار، سرب موجود در لعاب در صورت اسیدی بودن ماده غذایی وارد آن می شود.

افزودنی‌های مواد غذایی

مواد غذایی عمدی که به منظور بهبود کیفیت در صنایع غذایی استفاده می شوند عبارتند از: طعم دهنده ها، شیرین کننده ها ، رنگها، عوامل ضد کلوخه شدن، مواد غلیظ کننده، امولسیون کننده ها، غنی کننده ها، مواد سفید کننده، مواد تنظیم کننده PH، نگهداری کننده ها، آنتی اکسیدان ها، شفاف کننده ها، مواد جذب کننده رطوبت، مواد ضد کف، گازهای دفع کننده، لعاب دهنده ها، مواد کمپلکس دهنده و ترکیبات پوک کننده. از مواد افزودنی می بایست در حداقل ممکن استفاده نمود و در صورت امکان مورد استفاده نمود و در صورت امکان مورد استفاده قرار نگیرند.

استفاده از افزودنی‌ها در موارد زیر مجاز خواهد بود :

1.  بالا بردن ارزش غذایی یا حفظ ارزش غذایی.

2. افزایش زمان ماندگاری با قابلیت نگهداری و در نتیجه کاهش ضایعات.

3. بهتر ساختن ظاهر محصول و بهبود کیفیت آن.

4. کمک به انجام فرآیند.

5. تولید غذاهای رژیمی.

6. آسانتر ساختن نحوه آماده سازی مواد غذایی

از مواد افزودنی در موارد زیر نمی‌توان استفاده نمود :

1- در صورت به خطر انداختن سلامتی انسان

2- کاهش ارزش غذایی

3- فریب دادن مصرف کننده

4- مخفی ساختن فرآیند های غیر مجاز

5- در صورتی که بتواند اثر مشابهی را با انجام فرآیند بدست آورد.

✅ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دانلود دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.

 

با 20% تخفیف

 

5000 تومان

4000 تومان

جهت خرید و دانلود فایل بر روی پرداخت آنلاین کلیک نمایید

تعداد صفحاتنوع فایلقیمت
46WORD - قابل ویرایش4000 تومان

برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب مرتبط

10,000 تومان 36 اسلاید صفحه

پاورپوینت افزودنی‌های غذایی

4,000 تومان 105 اسلاید صفحه

دانلود پاورپوینت افزودنیهای غذایی

ارسال نظر شما

• پر کردن تمامی موارد الزامیست

• ایمیل شما فقط برای مدیر سایت نمایش داده خواهد شد

پاسخ به این نظر
سامی می گوید:

خیلی عالی بود ممنون بابت مقاله خوبتون

28 مارس 2019
پاسخ به این نظر
راهنمای دانشجو می گوید:

با سلام و احترام

ضمن تشکر از خرید و حسن انتخاب شما بابت دیدگاه ارسالیتون بسیار سپاسگزاریم.

(شاد باشید)

28 مارس 2019